Magnesium Diasporal - singurul produs care conține citrat de magneziu pur, în forma în care acesta se găsește în organism. Disponibil și în România.

* Erhöhung der Magnesium- konzentration im Blut nach 90 Minuten.

Magneziul pentru migrene și dureri de cap

Sunt cunoscute peste 150 de tipuri diferite de durere de cap. Citratul de magneziu poate ajuta la atenuarea acestora.

Cine nu a simțit durere ascuțită, pulsantă sau presiune apăsătoare? Durerea de cap se manifestă în diferite moduri. Medicina cunoaște mai mult de 150 de asemenea tipuri. De exemplu, unele persoane sunt sensibile la fluctuațiile meteorologice. De asemenea, stresul persistent sau tensiunea gâtului sau a umerilor pot declanșa durerea de cap.

Aproape 10 milioane de germani sunt afectați de migrenă. Această boala cronică creează victimelor sale un stres psihologic enorm ca urmare a durerii de cap intense, a grețurilor și vărsăturilor.

Cine le declanșează?

Durerile de cap și migrenele pot avea diferite cauze. În plus față de o dispoziție genetică, acestea pot fi declanșate și de stres, lipsa de somn, tulburări hormonale și tensiune musculară. Tutunul și alcoolul sunt, de asemenea, declanșatori clasici ai durerii de cap. 

Deficitul de magneziu contribuie adesea la apariția durerilor de cap. Studiile efectuate pe pacienți cu migrene au arătat o deficiență clară de magneziu în sânge.

Tensiunile musculare dureroase din zona gâtului, cefei şi a umerilor radiază către cap – nervii vasomotori care se extind către zona capului devin excitaţi şi reacţionează dureros. Pacienţii care suferă de migrene adesea prezintă deficienţe de magneziu, care intensifică aceste stări tensionate.

Pe baza acestor studii, un adaos adecvat de magneziu, mineralul esențial pentru viață, este foarte recomandat pentru prevenirea durerilor de cap și profilaxia migrenelor.

Magneziul pentru migrene și dureri de cap
Magneziul pentru migrene și dureri de cap

Dar totul depinde de substanța activă corectă.

Cum funcționează? Produsele alimentare conțin magneziu într-o formă organică, de exemplu, sub formă de citrat de magneziu. Din acest motiv, aproape toate produsele Diasporal® conțin citrat de magneziu – cu acţiune lină.

Apropos...

Societatea Germană pentru Migrene și Dureri de cap recomandă doze mari de magneziu pentru terapia și profilaxia migrenelor.

O soluție naturală

În funcție de nivelul deficitului, sunt recomandate doze mari de magneziu pentru prevenirea durerilor de cap legate de tensiunea musculară și pentru profilaxia migrenelor (2 x 300 mg de magneziu pe zi). 

Vă recomandăm 2 x plicuri de Magnesium Diasporal® 300, granule pentru soluție orală, pe zi, egal cu 1800-3600 mg de citrat de magneziu pur. Acestea trebuie luate în mod regulat pentru cel puțin o perioadă de 3 luni. Cu o funcționare normală a rinichilor, Magnesium Diasporal® poate fi administrat pe termen lung.