Magnesium Diasporal - singurul produs care conține citrat de magneziu pur, în forma în care acesta se găsește în organism. Disponibil și în România.

* Erhöhung der Magnesium- konzentration im Blut nach 90 Minuten.

De ce magneziu EXPRESS* biocompatibil?

Magnesium Diasporal® – Foarte bine tolerat cu acțiune lină

Alimentele conțin magneziu în forma organică, de ex. sub formă de citrat de magneziu. Citratul de magneziu apare de asemenea, ca o substanță de bază în organism și prin urmare, este compatibil și devine în scurt timp după administrare activ. De aceea aproape toate produsele Magnesium Diasporal® conțin substanța activă biocompatibilă, citratul de magneziu.

Produsele Magnesium Diasporal® sunt dozate echilibrat

Pentru acoperirea deficitului de magneziu este necesar un adaos suficient de magneziu. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) recomandă pentru terapie în caz de deficiență, o doză zilnică de 300 mg de magneziu. Cu gama de produse Diasporal®, poți decide dacă dorești să acoperi necesarul zilnic cu o singura doză sau împărțită în două sau trei doze pe parcursul zilei.

Ingredientul activ si dozajul – combinația ideală pentru calitate

Combinația substanței active de înaltă calitate cu dozajul flexibil definește gama specializată Magnesium Diasporal®. Numai atunci când ambele componente sunt corecte, o sursă de magneziu suficientă este garantată. 

Cu Magnesium Diasporal® poți alege dintr-o varietate de forme farmaceutice – vrei să bei, înghiți sau să lași să se topească în gură doza ta zilnică de magneziu? 

Diferite forme farmaceutice, doze și arome îți permit să folosești suplimentul de magneziu care este potrivit pentru tine din gama produselor Diasporal®. Acest lucru înseamnă calitate la produsele farmaceutice. 

Desigur, toate produsele Diasporal® nu conțin lactoză, gluten, iod și conservanți.

Produsele Diasporal® se pot cumpăra exclusiv numai în farmacii.